Szef Kuchni Poleca
- Tatar z poledwicy wołowej podawany w sposób tradycyjny polski z żółtkiem na bogato
- Kaczka jak u babci
- Polędwicę smażoną na toście w asyście sałaty polaną aromatycznym sosem
- Pstrąg unoszący się na maśle zatopiony w czosnku i ziołach
W okresie letnim zapraszamy do naszego letniego ogródka lub do stolika przy placu zabaw, gdzie rodzice mogą odpocząć i spokojnie delektować się smakiem mając jednocześnie na oku swoje zajęte harcami pociechy.
Hotel "Tawerna" - RESTAURACJA
Szanujemy i kultywujemy tradycję, ale nie ustajemy w poszukiwaniu idealnych smaków…
Spędzą Państwo u nas romantyczne chwile "sam na sam", odpoczną po całym dniu pracy lub zorganizują rodzinne przyjęczie, czy też spotkanie biznesowe.
Posiadamy dwie klimatyzowane sale, jedną przestronną mieszczącą do 100, drugą kameralną do 60 osób.
Mistrz kuchni serwuje w restauracji dania kuchni polskiej i światowej. Zachwycić podniebienia można od tradycyjnej rolady z kluskami i modrą kapustą, po wykwitntną polędwicę dla smakosza w sosie francuskim.
Duże zróżnicowanie potraw gwarantuje, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Średni koszt obiadu to ok. 30 zł